Carwrap

  • Carwrap ()
  • Carwrap ()
  • Carwrap ()

Carwrap van een Lotus

Zeefdruk, Sign en Print

Als klant hebt u een dynamisch team medewerkers tot uw beschikking, die u elke vorm van publiciteit kunnen aanbieden. Van bedrukte t-shirts en promotiekledij, over relatiegeschenken tot reclameborden en voertuigenbelettering. 

Zeefdruk

Onze afdeling zeefdruk drukt zowat alles op alles…: T-shirts, sportkledij, bodywarmers, baseball petjes, enz… In vol vlak drukken wij textiel tot zes kleuren en zelfs quadridrukwerk is mogelijk. Of je nu 1 bedrukt tshirt of 1000 vesten zoekt, u krijgt steeds kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan verenigingen of particulieren. Ook allerhande relatiegeschenken zoals tassen, regensscherm, e.d. kunnen bij ons gekocht en bedrukt worden. Ten slotte kunnen we ook alle papierdrukwerk leveren: flyers, naamkaartjes, posters, briefhoofden, … Dankzij ons ervaren personeel en moderne infrastructuur, zijn wij in staat snel en kwalitatief drukwerk te leveren.

Beletteringen

Naast het zeefdrukken zijn wij ons de laatste jaren ook gaan toeleggen op belettering : reclameborden, vitrinebeletteringen, beursstanden, belettering van vracht- en bestelwagens, auto’s en motoren…

wij bieden u zowel traditionele vinylbelettering als digitale dull-colorafbeeldingen en carwraps. alles wordt in de eigen werkplaats vervaardigd en aangebracht. Moderne machines en ervaren personeel staat borg voor een onberispelijk product.

Van de kleinste achterruitbelettering tot een full-color print op een vrachtwagen, wij bieden het hellemaal steeds aan een voordelig prijs/kwaliteit-verhouding. Vraag vrijblijvend prijsofferte en ontwerp.

Online Drukwerk

Zelf ontwerpen? Geen probleem. Bij ons kan u ook terecht voor online drukwerk tegen zeer scherpe prijzen https://www.leroy-shop.be

 


Projectfiche

Project:
Carwrap
Klant:
De klant
Datum:
01 december 2017
Tags:
Carwrap

Interesse?

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies